top of page

Vacature Medewerker Vrijetijdsaanbod & Verhuur bij Centrum voor de Kunsten Spijkenisse
Als Medewerker Vrijetijdsaanbod en Verhuur bij het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van cursussen en workshops in de kunsten. Je werkt samen met docenten en je leidinggevende om deze programma's te ontwikkelen. Hierbij ligt de focus op het bieden van een leerzame en aangename ervaring voor de cursisten. Daarnaast zorg je ook voor het plannen en uitvoeren van evenementen, zoals cursistenpresentaties en open dagen. Ook houd je de cursusinformatie en lokaalreserveringen bij in het systeem.

In deze functie ben je betrokken bij de interne en externe communicatie, waaronder het aanleveren van materiaal voor de website en publicaties. Je bent het aanspreekpunt voor docenten bij vragen en regelt vervanging bij uitval. Het monitoren van deelnemersaantallen en het signaleren van eventuele aandachtspunten behoren ook tot je takenpakket.

Je komt terecht in een team dat deel uitmaakt van de afdeling ‘Theater de Stoep en Centrum voor de Kunsten’ van de gemeente Nissewaard. Dit team richt zich op het aanbieden van kunst- en cultuureducatie in diverse vormen, zowel binnen als buiten schoolverband. In deze rol draag je bij aan het toegankelijk maken en bevorderen van kunst en cultuur binnen de gemeenschap, waarbij samenwerking met collega’s uit verschillende afdelingen belangrijk is. Jouw inzet helpt mee aan het realiseren van een aanbod dat aansluit bij diverse doelgroepen in de regio. Wat is vereist?

 • Hbo werk- en denkniveau

 • Relevante werkervaring op een administratieve- of planningsfunctie binnen de culturele sector

 • Hart voor kunst en cultuur en kennis van actuele trends binnen de kunsteducatie

 • In staat om snel nieuwe programma’s en digitale processen eigen te maken

 • Georganiseerd en overzichtelijk kunnen werken

 • Initiatiefrijk, gericht op samenwerking, toegankelijk en communicatief vaardig

 • Regelmatig beschikbaar op maandag- en woensdagmiddag. Overige werkdagen en tijden zijn in overleg

Wat krijg je?

 • €3.167 - €4.537 bruto p/m (schaal 9 CAO gemeenten), afhankelijk van kennis en ervaring en o.b.v. een 36-urige werkweek

 • IKB (17,05% flexibel in te zetten)

 • 16-urige werkweek. Mogelijkheid tot 20-urige werkweek, waarbij overuren worden ingezet als extra verlof tijdens schoolvakanties

 • 194,4 vakantie-uren o.b.v. een 36-urige werkweek

 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via het Individueel keuzebudget

 • Inrichten thuiswerkplek (€ 750,- budget voor inrichten thuiswerkplek per 7 jaar)

 • Fietsregeling (€2000,- budget fietsregeling per 3 jaar)

 • Reiskostenvergoeding (volledige vergoeding OV óf € 0,21 per km (min. 10 km, max. 40 km enkele reis)


Werken bij gemeente Nissewaard

In Nissewaard hoef je niet te kiezen tussen drukte en rust. We zijn een centraal gelegen gemeente, vlakbij Rotterdam en het Rijnmondgebied, met daarnaast landelijke dorpjes en veel groen binnen handbereik. Het levendige stadscentrum van Spijkenisse, de sfeervolle dorpskernen en mooie natuur: dit is Nissewaard, waar alle verschillen in balans zijn. De 85.000 inwoners van Nissewaard maken de dingen niet mooier dan ze zijn. Dat iets ‘echt’ is, is van groot belang. Een mooi verhaaltje, daar prikken ze zo doorheen. Ze doen het graag op hun eigen manier en steken hun mening niet onder stoelen of banken. Dat geeft de gemeente een eigenwijs karakter. Nissewaarders zien dat er ruimte is voor ontwikkeling en verbetering en voelen zich daar graag bij betrokken. Daarom werken we als TeamNW graag samen met inwoners om van Nissewaard een nog mooiere plek te maken om te wonen, werken en ondernemen. Wees jezelf, vaar je eigen koers, haal eruit wat erin zit en voeg toe wat er nog niet is. Maak het jouw Nissewaard!

Interesse?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Maaike van Zetten. Of solliciteer direct via onderstaande knop.

bottom of page