top of page

Vacature Sales- en Projectmedewerker bij Pieterskerk Leiden
De Pieterskerk is, met haar 900 jaar historie, het mooiste monument van Leiden. De Pieterskerk Leiden staat garant voor royale gastvrijheid in een historische setting. Exclusief en authentiek, een unieke historische locatie voorzien van alle moderne faciliteiten. Voor zowel het monument, als voor de activiteiten zoeken wij een ervaren:Sales- en Projectmedewerker (m/v/x) 38 uur per week


De werkzaamheden van de sales & projectmedewerker bestaan o.a. uit:

  • Je beheert het relatiemanagement;

  • Je bent contactpersoon voor bestaande en nieuwe klanten;

  • Je zorgt voor de uitwerking van nieuwe aanvragen en herhalende activiteiten;

  • Je bent verantwoordelijk voor een project van offerte tot aan facturatie;

  • Je stelt draaiboeken op en onderhoudt contact met interne en externe stakeholders;

  • Je evalueert gerealiseerde activiteiten en doet voorstellen voor verbeteringen.


Wat vragen wij?

Hands-on mentaliteit; Woonachtig in (de omgeving van) Leiden; HBO werk- en denkniveau; Aantoonbaar minimaal drie jaar relevante werkervaring; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Commercieel en gastgericht; Accuraat, flexibel en servicegericht; Geen 9-5 mentaliteit, bereidheid om af en toe een weekenddag of feestdag te werken; Kennis van plannings- en ticketingsystemen; Affiniteit met cultuur en de bijzondere waarde van de Pieterskerk Leiden.


Wat bieden wij?

Een functie met veel uitdaging. Daarnaast bieden wij een tijdelijk contract met snel uitzicht op een vaste aanstelling. De honorering is afhankelijk van relevante kennis en ervaring vanaf € 2500,- tot € 3200,- bruto per maand, excl. 8% vakantietoeslag.


Solliciteren?


Graag ontvangen wij een CV met motivatie vóór 9 oktober 2023 per email ter attentie van Raymond van Ruitenburg (Hoofd Collectie- en Monumentbeheer) via personeel@pieterskerk.com. Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar personeel@pieterskerk.com of 071-5124319.
Het eerste gesprek zal plaatsvinden op maandag 16 oktober 2023 tussen 14:00-17:00 uur en het tweede gesprek vindt plaats op vrijdag 20 oktober 2023 van 9:00 – 12:00 uur.bottom of page