top of page

Vacature stagiair(e) Partnerships & EventsKunstmuseum Den Haag is een van Nederlands grootste en best bezochte musea voor moderne kunst. Het is gevestigd in een betoverend gebouw van de architect Berlage. De collectie, met 160.000 kunstwerken, is internationaal toonaangevend en bevat onder andere moderne en hedendaagse beeldende kunst, fotografie, mode en toegepaste kunst. Per jaar organiseren we ongeveer 35 tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Fotomuseum Den Haag en KM21 behoren ook tot Kunstmuseum Den Haag.


Voor de afdeling Partnerships & Events is het museum op zoek naar:

Stagiair(e)

Ben jij een 3e of 4de jaars HBO/WO-student vrijetijds-, evenement- of facility management of volg je een vergelijkbare studie en zoek je een uitdagende stage in een culturele omgeving voor minimaal 5 maanden vanaf september 2023.


Ben je zelfstandig, representatief en proactief, heb je hospitality hoog in het vaandel staan, ben jij iemand die goed kan organiseren en van aanpakken weet, ook in teamverband, en ben je communicatief sterk (in Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een stageplek beschikbaar, waarin je goed begeleid wordt en gestimuleerd wordt om jezelf te ontwikkelen.


Hierbij een greep uit de werkzaamheden als stagiaire event manager:

  • Voorbereiding en uitvoeren van evenementen, van zakelijke recepties en diners tot openingen en bijeenkomsten voor donateurs en andere stakeholders, van tentoonstellingen tot Museumnacht.

  • Leren werken in reserveringsysteem SEM en registratiesysteem Momice.

  • Begeleiding van fotoshoots en filmopnames.

  • Ondersteuning van alle event gerelateerde processen en, waar relevant, ondersteuning van de werkzaamheden van de hele afdeling Partnerships & Events.

  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van onderzoek en in de praktijk brengen van dit onderzoek (onderdeel van stageopdracht).

De werktijden (36 uur per week) zijn niet altijd tijdens kantooruren, ook in de avonden en weekenden word je regelmatig ingezet.


Voor informatie over deze stageplek kun je terecht bij Danny Voshart, dvoshart@kunstmuseum.nl (070-3381173) van de afdeling Partnerships & Events.


Belangstelling voor deze stageplek?

Mail dan je motivatie en cv naar zakendoen@kunstmuseum.nl o.v.v. stage Partnerships & Events.


Het Kunstmuseum biedt graag ruimte aan zo veel en divers mogelijk talent. Wij nodigen alle geïnteresseerden, en in het bijzonder kandidaten met een cultuur divers profiel, van harte uit om te reageren.bottom of page