Verbreed je netwerk, verdiep je kennis en ontwikkel jouw vaardigheden in binnen- en buitenland.

 • Mar 23, 11:00 AM – 12:30 PM
  Online workshop
  

Ontspannen zakendoen met zekerheid en zelfvertrouwen! Hoe ga je om met kritiek en 'nee-zeggers' binnen jouw werk? Hoe blijf je met zekerheid en vol zelfvertrouwen staan als je van de klant hoort: “Daar moet ik nog even over nadenken” of “Dat valt wel wat buiten ons budget"? Een hands-on workshop.
 • Apr 22, 11:00 AM – 12:30 PM
  Online masterclass
  Bij veel evenementen heb je niet alleen te maken met externe partijen maar is het intern overtuigen of betrekken van je collega's en directie bij de zakelijke verhuur minstens zo belangrijk. Welke gezamenlijke visie deel je? En hoe kun jij je collega's betrekken in het traject? Leer het hier!
 • INSPIRE festival
  Aug 26, 12:00 PM – 7:00 PM
  Floriade 2022 BV, Archerpad 8, 1324 ZZ Almere, Nederland
  Misschien wel het leukste zakelijke festival van Nederland. Op informele wijze en een originele plek genieten van inspirerende workshops en leuke contacten. Kom jij je weer opladen aan het eind van de zomer bij de start van het hectische naseizoen?
 • Event Sponsoring (GvE)
  Nov 09, 2:00 PM – 6:00 PM
  Locatie n.t.b.
  Sessie over sponsoring en activatie door middel van events, georganiseerd in samenspraak met het Genootschap voor Eventmanagers (GvE).
 • Studiereis Hamburg
  Q3 2021
  Hamburg, Hamburg, Duitsland
  Onder leiding van deskundige locals maken we uitgebreid kennis met de stad en krijgen we een unieke kijk achter de schermen van het cultuur- en evenementenbeleid van de stad. Verschillende typen lokale culturele instellingen én natuurlijk ook de plaatselijke horeca zullen worden bezocht.
 • Partnerships in 'de nieuwe realiteit'
  Q4 2021
  Online / live locatie n.t.b.
  Met veranderende tijden komen ook veranderende behoeftes naar voren van zowel opdrachtgevers als partners/ sponsors. Hoe spring je als cultuurlocatie handig in op de huidige realiteit? En is je aanbod nog wel up-to-date? Vind de antwoorden op al je prangende partner perikelen tijdens dit seminar.
 • LAF of LEF
  Q2 2021
  Online / live locatie n.t.b.
  Het tonen van lef is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze workshop daag jij jezelf en anderen uit om anders te denken en te doen, effectiever samen te werken en samen te leren en zo een bijdrage te leveren aan de professionalisering en ontwikkeling van jouw team, afdeling en organisatie. Mét lef!
 • Meeting Design 101
  Q2 2021
  Online / live locatie n.t.b.
  Veel 'standaard' evenementen kunnen anno nu ook best anders. Hybride, online of misschien zelfs helemáál niet meer. Hoe maak en houd je 'live' events in jouw locatie springlevend? In deze 'keyshop' leer je over het ontwerpproces en hoe je daarmee al in een vroeg stadium meerwaarde kan toevoegen.
 • Best Practices 2021
  Q4 2021
  Online / live locatie n.t.b.
  Traditiegetrouw worden tijdens onze laatste sessie van het jaar de best practice cases van cultuurlocaties gedeeld door leden, voor leden.
 • PCL in de Provincie
  Data 2021 n.t.b.
  Online / live locatie n.t.b.
  Rondetafelgesprekken over kansen en uitdagingen bij en met collega-cultuurlocaties uit de regio.
 • Ask the Expert
  Data 2021 n.t.b.
  Via Airmeet (online)
  In deze online serie gaan we een interactief tafelgesprek aan met experts uit evenementenland, om ze te bevragen over hun visie op de huidige markt.

Aangesloten partners

Logo Van Der Kroft Events
sem.png

Ook partner worden? Neem contact met ons op!

Platform Cultuur Locaties

info@platformcultuurlocaties.nl

 • PCL op Google Maps
 • PCL op Facebook
 • PCL op LinkedIn