Verbreed je netwerk, verdiep je kennis en ontwikkel jouw vaardigheden in binnen- en buitenland.

 • Uitkomsten Fieldlab Evenementen
  Uitkomsten Fieldlab Evenementen
  17 mei 13:00 – 14:00
  Online Q&A
  In een online Q&A van 60 minuten duiken we samen met Maarten Schram (IDEA, Fieldlab Evenementen) in de resultaten en betekenis van de recente onderzoeken en gaan we in op wat jij er in de praktijk mee kunt.
 • Eurovision Songfestival - de nabeschouwing
  Eurovision Songfestival - de nabeschouwing
  31 mei 16:00 – 17:30
  Webinar
  Terugblik op dit giga evenement: een kijkje achter de schermen en in gesprek met de betrokken stakeholders.
 • Meeting Design 101
  Meeting Design 101
  30 jun. 14:00 – 18:00
  Hybride evenement
  Veel 'standaard' evenementen kunnen anno nu ook best anders. Hybride, online of misschien zelfs helemáál niet meer. Hoe maak en houd je 'live' events in jouw locatie springlevend? In deze 'keyshop' leer je over het ontwerpproces en hoe je daarmee al in een vroeg stadium meerwaarde kan toevoegen.
 • INSPIRE festival
  INSPIRE festival
  26 aug. 12:00 – 19:00
  Floriade 2022 BV, Archerpad 8, 1324 ZZ Almere, Nederland
  Misschien wel het leukste zakelijke festival van Nederland. Op informele wijze en een originele plek genieten van inspirerende workshops en leuke contacten. Kom jij je weer opladen aan het eind van de zomer bij de start van het hectische naseizoen?
 • Event Sponsoring (GvE)
  Event Sponsoring (GvE)
  09 nov. 14:00 – 18:00
  Locatie n.t.b.
  Sessie over sponsoring en activatie door middel van events, georganiseerd in samenspraak met het Genootschap voor Eventmanagers (GvE).
 • Studiereis Hamburg
  Studiereis Hamburg
  Q1 2022
  Hamburg, Hamburg, Duitsland
  Onder leiding van deskundige locals maken we uitgebreid kennis met de stad en krijgen we een unieke kijk achter de schermen van het cultuur- en evenementenbeleid van de stad. Verschillende typen lokale culturele instellingen én natuurlijk ook de plaatselijke horeca zullen worden bezocht.
 • LAF of LEF
  LAF of LEF
  Q3 2021
  Online / live locatie n.t.b.
  Het tonen van lef is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze workshop daag jij jezelf en anderen uit om anders te denken en te doen, effectiever samen te werken en samen te leren en zo een bijdrage te leveren aan de professionalisering en ontwikkeling van jouw team, afdeling en organisatie. Mét lef!
 • Partnerships in 'de nieuwe realiteit'
  Partnerships in 'de nieuwe realiteit'
  Q4 2021
  Online / live locatie n.t.b.
  Met veranderende tijden komen ook veranderende behoeftes naar voren van zowel opdrachtgevers als partners/ sponsors. Hoe spring je als cultuurlocatie handig in op de huidige realiteit? En is je aanbod nog wel up-to-date? Vind de antwoorden op al je prangende partner perikelen tijdens dit seminar.
 • Best Practices 2021
  Best Practices 2021
  Q4 2021
  Online / live locatie n.t.b.
  Traditiegetrouw worden tijdens onze laatste sessie van het jaar de best practice cases van cultuurlocaties gedeeld door leden, voor leden.

Aangesloten partners

Logo Van Der Kroft Events
sem.png

Ook partner worden? Neem contact met ons op!