top of page

Gooi Meetings organiseert eerste locatietourDit najaar, op woensdag 27 oktober, organiseert Gooi Meetings voor het eerst een locatietour. Tijdens deze gratis toegankelijke tour werpen eventorganisatoren, meetingplanners of (corporate) eventmanagers een blik achter de schermen bij de 11 mooiste venues in het Gooi. Van off-grid vergaderen op een onbewoond eiland, brainstormen op de museumvloer tot (zakelijk) borrelen op een eigen rooftop terras.

Divers programma Gedurende de dag ontdekken deelnemers vijf (door hen gekozen) unieke venues in het Gooi. Alle 11 locaties inspireren met een eigen programma. Zo verzorgt Grote Kerk Naarden bijvoorbeeld een muzikaal intermezzo, neemt Studio 21 je mee in the Magic Circle, verrast Gooiland met een Bites en Babbels Tour en geeft Muziekcentrum van de Omroep een luistercursus in de oudste radiostudio van Nederland. De dag wordt afgesloten met een vaartocht naar Forteiland Pampus voor een gezellige (netwerk)borrel.

Deelnemende locaties Gooiland Hilversum, De Krachtcentrale Huizen, Museum Hilversum, Grote Kerk Naarden, Pampus Muiden, M-Mediagebouw Hilversum, Studio 21 Hilversum, en vier leden van Platform Cultuur Locaties: Beeld en Geluid Hilversum, Singer Laren, Muziekcentrum van de Omroep Hilversum en Podium de Vorstin Hilversum. De locatietour is een volledig verzorgde dag, exclusief vervoer, en gratis toegankelijk voor eventorganisatoren, meetingplanners of (corporate) eventmanagers uit Nederland. Informatie en aanmelden: www.gooimeetings.nl.

Gooi Meetings Gooi Meetings is een samenwerking tussen eventlocaties uit het Gooi, powered by Hilversum Marketing. Met elkaar willen zij bedrijven, ondernemers en professionals inspireren om voor unieke zakelijk events, groot en klein, naar het Gooi te komen. Want het Gooi heeft zoveel te bieden: inspirerende locaties, creatieve bedrijvigheid, het is betaalbaar en centraal gelegen.

Kommentarer


bottom of page