top of page

Platform Cultuur Locaties op Congres Podia | Festivals | Evenementen 2022Save the Date maandag 19 september:

Congres Podia | Festivals | Evenementen 2022

TivoliVredenburg en Social Impact Factory, UtrechtBeleef het live! Op maandag 19 september a.s. vindt, na twee om voor de hand liggende redenen overgeslagen jaren, het Congres Podia | Festivals | Evenementen weer ‘ouderwets’ live plaats. Het voltrekt zich wederom in TivoliVredenburg en de Social Impact Factory te Utrecht. De Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) presenteren in samenwerking met TivoliVredenburg, Ticketmaster en vele anderen weer een informerende en inspirerende dag. Kom ook, beleef het live!

Voor wie? Het Congres Podia | Festivals | Evenementen is er voor iedereen die de Nederlandse live- (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. Deelnemers zijn directies en medewerkers van festivals en podia, boekers, promoters, organisatoren, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsmedewerkers, toeleveranciers en studenten met ambities voor werk in de live- (pop)muziek- en evenementensector.

Waarom? Ontmoet collega's, muziekprofessionals en beleidsmakers weer live en ga met ze in discussie. Doe inspiratie op. Laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens ruim 50 sessies over allerlei actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector.


Joram Albus, operationeel directeur Platform Cultuur Locaties, op het congres in 2019

Platform Cultuur Locaties In 2019 was Platform Cultuur Locaties al eerder vertegenwoordigd op het congres. In een aantal goed bezochte sessies werd toen het belang van zakelijke verhuur voor cultuurlocaties besproken, expertise gedeeld en werden er connecties gemaakt. Op maandag 19 september is Platform Cultuur Locaties opnieuw vertegenwoordigd met een interactieve sessie over het 'upgraden' van de exploitatie en de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar.

Snel aanmelden loont! Tot 1 juli geldt een lager tarief. Meld je daarom nu aan via de website van VNPF.

Comments


bottom of page