top of page

Studiereis Platform Cultuur Locaties: bestemming Groningen
Eén van de bijzondere highlights in het jaarprogramma voor leden van Platform Cultuur Locaties is de Studiereis. Een bezoek aan een bestemming in binnen- of buitenland waarbij we kennis uitwisselen, inspiratie opdoen en (nieuwe) locaties ontdekken en vakgenoten ontmoeten. De bestemming voor 2024 is bekend: dit jaar bezoeken we zowel de stad als provincie Groningen! 

𝐔𝐧𝐢𝐞𝐤: 𝐛𝐚𝐜𝐤𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐆𝐫𝐚𝐬𝐧𝐚𝐩𝐨𝐥𝐬𝐤𝐲!

Als Platform Cultuur Locaties-studiereisgroep krijgen wij de unieke gelegenheid om het unieke kunst- en cultuurfestival Grasnapolsky bij te wonen, inclusief de officiële opening! 


In de voormalige strokartonfabriek De Toekomst Groningen BV in Scheemda biedt Grasnapolsky een gevarieerd programma vol muziek, kunst, expedities, talks, theater, dans en literatuur.


Onderdeel van het programma is een backstage-tour door deze bijzondere locatie, en we gaan er horen over onder andere de groeiende rol van citymarketing in het op de kaart zetten van evenementen en festivals in Groningen.


Eerder hebben leden van Platform Cultuur Locaties de invite & het programma al in hun mailbox ontvangen. Ga jij ook met ons mee...?!


Ps. Nog geen lid maar wel nieuwsgierig? Stuur ons een berichtje team@platformcultuurlocaties.nl

Comments


bottom of page