top of page

Videoprojectie D-Light op buitenzijde Schouwburg

Vanaf 4 maart voor iedereen te zien


Kunstmin presenteert de komende weken in de avonduren buiten op de toneeltoren van de Schouwburg een videoprojectie die iedereen kan komen bekijken. Nu het op de podia stil is wil Kunstmin graag de energie die daar binnen normaal gesproken voelbaar is aan de buitenkant zichtbaar laten zijn. Kunstmin wil altijd en juist in deze tijd van sluiting kunst een podium bieden.


D-Light is een filmisch lichtspel van de in Dordt woonachtige kunstenaar Arno Coenen. Het is een artistieke reactie op de actualiteit en een cadeau aan alle inwoners van de stad.

Vanaf 4 maart kan iedereen de videoprojectie D-Light komen bewonderen. Je kunt elk moment instappen. De videoprojectie duurt circa 25 minuten en speelt continu door, vanaf het moment dat het donker is en eindigt circa 20 uur.

Van diverse beelden uit de videoprojectie van Arno Coenen is ook ludieke en kunstzinnige merchandise beschikbaar zodat belangstellenden ook zelf een ‘echte’ Coenen kunnen bemachtigen.


De projectie is in ieder geval tot en met 27 maart 2021 te zien en wordt mogelijk met twee weken verlengd. Meer informatie over de D-Light videoprojectie en over D-Light merchandise op www.kunstmin.nl/d-light.

Comments


bottom of page