top of page
190829-INSPIRE-2019-photosby-Nunesdosanj
quotes.png
quotes.png

wat de leden van ons vinden

Ons grootste bestaansrecht zijn de leden zelf. Platform Cultuur Locaties is er voor hen: ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk en voor het inspelen op alle vragen, behoeften, ervaringen, wensen, uitdagingen en kansen.


Ieder jaar in november vragen wij alle leden naar hun mening over het programma van het afgelopen jaar. Uit de respons komen de onderstaande quotes, waar wij uiteraard erg trots op zijn. Nog geen lid? Sluit je vandaag nog aan!

logoPCL.png
quotes2.jpg

PCL biedt relevante en actuele content in hun programmering en een divers aanbod in de activiteiten, een duidelijke omschrijving van de branche overkoepelende protocollen en inspirerende sessies, zowel online als live.
 

Rijksmuseum, Amsterdam 

quotes2.jpg

Een spetterend begin van het jaar, en een zeer gevarieerd aanbod van diverse activiteiten. Vooral het op de hoogte houden van de leden rondom alle coronamaatregelen hebben we als zeer waardevol ervaren.
 

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Dit netwerk en het delen van kennis daarbinnen heeft veel potentieel en waarde. Het is belangrijk dat er een platform wordt geboden waar 'gelijken' ervaring en kennis kunnen uitwisselen met elkaar.
 

Naturalis Biodiversity Center, Leiden 

quotes2.jpg
quotes2.jpg

Onwijs goed hoe PCL alles heeft opgepakt tijdens corona: schouders eronder en positief blijven. Complimenten. De bijeenkomst waren heel goed geregeld.
 

Nationaal Museum van Wereldculturen (Volkenkunde), Leiden

De ervaring met Platform Cultuur Locaties is prima, er is goede communicatie. Het was fijn dat er ook online sessies worden aangeboden.
 

Podium De Vorstin, Hilversum

quotes2.jpg
quotes2.jpg

Platform Cultuur Locaties biedt een ruim en actueel aanbod.
 

TAQA Theater De Vest, Alkmaar 

Een goede ervaring. Fijn dat online het een en ander werd aangeboden, zo hebben we ondanks de coronacrisis alsnog leuke en interessante sessies kunnen volgen.
 

Museon, Den Haag 

quotes2.jpg
quotes2.jpg

Platform Cultuur Locaties faciliteert interessante en prettige kennisdeling.
 

Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam

De PCL-in-de-Provincie sessie vond ik heel fijn. Het was goed om met regionale collega's om de tafel te zitten en gezamenlijk uiteenlopende zaken en ideeën te bespreken.
 

Louwman Museum , Den Haag

quotes2.jpg
quotes2.jpg

Zeer inspirerend en mooie leermomenten meegemaakt. De snelle manier van omschakelen van live naar o.a. hybride events verdient een grote pluim! En natuurlijk de aanpassingen in de geplande programmering. 
 

ZELF Project Management

Ik heb het jaar als positief ervaren! Inspirerende workshops gevolgd, waarvan de theorie en de tools die zijn meegegeven goed toe te passen zijn om mijn cultuurlocatie naar een hoger plan te tillen.
 

Nationaal Onderwijsmuseum, Dordrecht 

quotes2.jpg

Complimenten voor jullie veerkracht. En voor de resultaten branchebreed door de samenwerking met andere partijen. Goede lobby richting Den Haag met merkbare resultaten. Heel fijn!
 

Chassé Theater, Breda

quotes2.jpg

Platform Cultuur Locaties voelde als een belangrijk orakel tijdens de huidige omstandigheden en maatregelen rondom COVID-19.
 

Kunstmuseum Den Haag

quotes2.jpg
bottom of page