top of page

Beleef de magie van het theater met een zakelijk event

Vergaderen in de artiestenfoyer, een borrel op het toneel of een rollerdisco in de AFAS zaal; het is mogelijk in Flint in Amersfoort. Met jaarlijks ruim 300 voorstellingen en evenementen is Flint zeer vaardig te noemen in het neerzetten van theatrale bijeenkomsten, die ook zeker voor de zakelijke markt geschikt zijn.


Eigentijds theater

Flint is een modern theater met een eigentijdse uitstraling. De ruimtes en zalen hebben ieder een eigen stijl, maar vormen met elkaar een geheel dat ‘theater’ uitstraalt. Bijzondere ruimtes, zoals een artiestenfoyer, worden gebruikt als vergader- of workshopruimte. Iedere ruimte is flexibel in te richten, waardoor er zowel grote congressen als kleine vergaderingen kunnen plaatsvinden.

Persoonlijke aandacht

De medewerkers van Flint spelen een grote rol in het tot stand komen van een succesvol congres. Karin klein Wassink, evenementencoördinator: “We ondersteunen de opdrachtgever in het bereiken van het doel door eerst heel goed te luisteren en te ontdekken wat de verwachtingen, wensen en de doelstellingen van de bijeenkomst zijn. Vandaar dat we ook vanaf de eerste aanvraag voor een evenement met alle disciplines om tafel gaan. Er zijn bij de bespreking met de opdrachtgever altijd een evenementencoördinator, technicus en horecamanager aanwezig. Op die manier begrijpen we waar het om gaat en kunnen we meedenken en onze kennis delen. Bovendien is de evenementencoördinator vanaf de aanvraag tot en met de begeleiding bij het evenement betrokken en aanwezig. Zo zijn we altijd op de hoogte van alle details en leren we de organisatie goed kennen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een beter evenement kunnen neerzetten en tegelijkertijd de opdrachtgever ontlasten.”


Capaciteit

De Rabobank Theaterzaal is geschikt voor groepen vanaf 150 personen. Deze zaal biedt een intieme theatersfeer, met zijn rode pluchen stoelen en honderden theaterlampjes. De industriële AFAS zaal is flexibel en naar wens in te richten. De AFAS zaal is niet alleen geschikt voor congressen, hier vinden bijvoorbeeld ook diners, beurzen en feesten plaats. De maximale capaciteit is 1.300 bezoekers.


Compleet verzorgde dag

Karin klein Wassink: “Het unieke aan Flint is dat het theatergevoel ook bij zakelijke evenementen zichtbaar en voelbaar aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een professioneel lichtplan, het verzorgen van de muzikale omlijsting, het inzetten van theaterworkshops en een perfecte technische ondersteuning. Zoals een theaterbezoek voor iedereen een compleet avondje uit is, biedt Flint aan congresorganisatoren en hun bezoekers een compleet verzorgde dag. Het doel is voor gasten en organisaties een ‘wauw’-moment te creëren door hun verwachtingen te overtreffen.”

Comments


bottom of page