top of page

CultuurTop '23 - The Art of EarningOp donderdag 5 oktober 2023 vindt de tweede editie van de CultuurTop plaats. Een middag gewijd aan dé inhoudelijke rode draad van Platform Cultuur Locaties: het zelfverdien(en)d vermogen van cultuurlocaties. Tijdens deze middag spreken diverse directeuren van cultuurlocaties in Nederland over verschillende aspecten van cultureel ondernemerschap, delen best & worst practices en leggen de genodigden dilemma's voor. Leidsche Schouwburg - Stadsgehoorzaal is gastheer voor dit evenement. Lees in dit artikel meer over de inhoud van het programma.


Programma
Onder begeleiding van dagvoorzitter Roderik van Grieken maken de deelnemers symbolisch een reis: 'een jaar in het leven van de cultuurlocatie' aan de hand van de vier seizoenen. Hierin bieden vakcollega's uit heel het land de meest uiteenlopende perspectieven op het (zelf) verdienen én uitgeven van geld binnen cultuurlocaties:

Aanmelden? Gewoon doen!
Niet één organisatie in Nederland staat haar leden zó bij op het vlak van zelfverdienend vermogen als Platform Cultuur Locaties. Deze CultuurTop is een unieke kans om ons én gelijkgestemden te ontmoeten en deze wezenlijke materie in een notendop gepresenteerd te krijgen én meer eigen te maken. Van harte welkom!

Wij kijken er dan ook naar uit je te mogen ontvangen op donderdag 5 oktober in Leiden voor een zeer inspiratierijke middag met je landelijke vakcollega's. Meer weten? Leden van Platform Cultuur Locaties ontvangen uitnodigingen en updates over deze bijeenkomst vanzelf in hun mailbox. Nog geen lid maar wel interesse? Stuur een mail naar info@platformcultuurlocaties.nl.
bottom of page