top of page

INSPIRE festival 2023: locatie bekend!



Aan het einde van de zomer, de allerlaatste donderdag van augustus is het weer tijd voor INSPIRE, het leukste zakelijke festival van het jaar! INSPIRE is een initiatief van de Preferred Partners van het Genootschap voor Eventmanagers en wordt mogelijk gemaakt door de tomeloze inzet van deze toonaangevende club eventprofessionals.

10 jaar INSPIRE

Deze editie van INSPIRE is een jubileumeditie want in 2013 vond de allereerste keer plaats bij Watergoed in Valburg. Elk jaar volgde een andere verrassende eventlocatie. Ook de locatie voor de aankomende editie van INSPIRE is inmiddels bekend, die vindt plaats op een bijzondere, groene en jonge eventlocatie met een rijke historie: Trompenburg Tuinen en Arboretum in Rotterdam.



Deelname Deelname aan dit zakelijke festival voor eventprofessionals is exclusief voor leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties of op uitnodiging. Aangesloten leden van Platform Cultuur Locaties ontvangen een persoonlijke uitnodiging per e-mail. Meer informatie team@platformcultuurlocaties.nl.

bottom of page