top of page

Luxor maakt zich klaar voor opening door partnership met Randstad HospitalityHet Luxor Theater en Randstad Hospitality hebben een partnership gesloten voor de werving en selectie van gastvrije hospitality medewerkers voor de functie Medewerker Publiek Service (MPS) in het nieuwe en oude Luxor Theater. Het Rotterdamse theater maakt zich klaar voor een heropening en wil er hiermee voor zorgen dat bezoekers weer een écht avondje Luxor zullen beleven.

Waar Luxor en Randstad samen optrekken in de werving en selectie van een sterke hospitality ploeg, zal Randstad de verantwoordelijkheid nemen over het opleiden en inplannen van de nieuwe medewerkers. “Door de bijzondere omstandigheden en aan verandering onderhevige maatregelen in de theaterwereld is het belangrijk dat je flexibel bent in het op- en afschalen in personeelsplanning. Randstad gaat ons hierbij helpen. We hebben door de coronacrisis helaas waardevolle collega's moeten laten gaan, maar zullen extra hard nieuwe mensen nodig hebben om onze bezoekers een écht avondje Luxor te geven”, aldus Luxor-directeur Marc van Kaam.

Er zal een vaste pool van Luxor medewerkers worden gevormd waarbij wordt gelet op diversiteit, kwaliteit en affiniteit. De medewerkers in deze pool zullen dus alleen maar werkzaam zijn voor Luxor, en hiervoor ook een speciaal Luxor-onboarding programma volgen: een inwerktraining en bijscholing voor alle hospitality medewerkers.

תגובות


bottom of page