top of page

Nieuw sfeervol Museumcafé in NEMO Science Museum

“Een fijne plek in het hart van NEMO Science Museum”, zo noemt accountmanager Rob van Esveld het nieuwe Museumcafé. Het kleurgebruik, houten materialen en de twee grote bomen met sfeerverlichting zorgen voor een warme uitstraling. De nieuwe horecagelegenheid in NEMO biedt zowel zakelijke als recreatieve museumbezoekers een optimale beleving. Het Museumcafé ligt direct naast het Auditorium en Theater en leent zich perfect voor een informele borrel of buffet als afsluiting van een zakelijk evenement. “Het mooie van het Museumcafé is dat je in een afzonderlijke, rustige ruimte toch zicht hebt op de museumcollectie en de dynamiek van NEMO”, aldus Van Esveld. 


Ontwerp en architectuur In het Museumcafé wordt volop gebruik gemaakt van hout en natuurlijke tinten. Het houten patroon geeft warmte aan het stoere karakter van het industriële interieur in het museum. Het interieur van het Museumcafé werd ontworpen door architectenbureau Standard Studio en sluit aan op de eerder vernieuwde horecapunten in NEMO. In het Museumcafé is vanaf half november een kleine tentoonstelling te zien over Renzo Piano, de architect van het gebouw van NEMO Science Museum.

Stop wat science in uw evenement Alle evenementen in NEMO hebben één ding gemeen: ze geven uw evenement een vleugje science. Daardoor worden genodigden verrast en uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken. Duik bijvoorbeeld met alle aanwezigen het laboratorium op de derde verdieping in. Onder het genot van een drankje en uitgerust met een witte labjas en een veiligheidsbril, kunnen uw gasten aan de slag met bakpoeder, azijn en andere alledaagse spullen om bijzondere experimenten te doen. Andere entertainmentmogelijkheden zijn er ook; ontdek het heelal in de demonstratie Ruimteschip Aarde, doe de workshop Bouw een lichtbaan of ervaar een kettingreactie. Dat vleugje science gaat bovendien ook door de maag. Verwelkom uw gasten met cocktails uit een reageerbuisje, moleculaire snacks of eetbare bloemen. Als toetje serveert NEMO stikstofijsjes. 


 

​Organiseert u binnenkort een evenement omringd door wetenschap en techniek? U kunt terecht in één van de 13 zalen, maar ook tussen de tentoonstellingen. Accountmanagers Rob van Esveld en Teun van der Meer helpen u graag met een aanbod op maat.


 


Comentarios


bottom of page