top of page

Nieuwste lid: Musea ZutphenHet Stedelijk Museum Zutphen vertelt het verhaal van Zutphen, een van de oudste steden van Nederland, aan de hand van bijzondere objecten waarvan sommigen tot de oudste van Nederland behoren. Museum Henriette Polak is hét museum voor modern-klassieke schilder- en beeldhouwkunst in Nederland.

De fraai vormgegeven museumtuin met terras verbindt het Hof van Heeckeren waarin de musea zijn gevestigd en Huize van de Kasteele waarin het hotel, het restaurant en het museumcafé zich bevinden. De beide stadspaleizen bieden diverse ontvangst- en verblijfmogelijkheden en wij kunnen een cultureel en culinair programma op maat voor u samenstellen. Hiernaast is het mogelijk om (een combinatie van) ruimten te huren voor een sfeervolle ambiance voor uw (zakelijke) activiteit. Ook aan jonge bezoekers is gedacht. Zij kunnen actief aan de slag als kunstenaar, archeoloog of onderzoeker.


Vorstelijk ontvangen worden in twee stadspaleizen aan het oudste plein van Hanzestad Zutphen: wie wil dat nu niet? Klik hier voor info & contact>

Comments


bottom of page