top of page

Unieke Locaties: Grote Kerk Alkmaar, Louwman Museum, Theater Rotterdam, Congrescentrum Orpheus

Wat vinden de leden van Platform Cultuur Locaties nu eigenlijk zélf de meest unieke plek van hun locatie?


De antwoorden van 15 PCL-leden kon je al lezen in het magazine De Eventmanager dat eind mei 2019 is verschenen. In onze digitale nieuwsbrieven publiceren we steeds een bloemlezing uit alle andere antwoorden. Zoals deze 4:

Olga Doedens, Grote Kerk Alkmaar

“De prachtige Grote Kerk in Alkmaar geeft met haar interieur een meerwaarde aan elk evenement, van concert tot congres.”


Odette Bos & Joan Dubbelaar & Anouk van der Plas, Louwman Museum

“Wij hebben gekozen voor een foto van ons eventteam voor de entree van het museum. Waarmee we willen zeggen: wij zijn er altijd om onze gasten en opdrachtgevers persoonlijk te ontvangen, wij ademen hospitality en staan garant voor persoonlijke aandacht. Een foto in een auto, omdat het in het Louwman Museum gaat om de automobiel. Het Louwman Museum is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 250 pronkstukken uit de geschiedenis van de mobiliteit. Verras en inspireer gasten tijdens een vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest in de unieke omgeving van het museum.”


Jaime Verbij, Theater Rotterdam

“Bij het betreden van de Hal van Theater Rotterdam wordt ieders aandacht direct getrokken door onze ingenieuze mediawand, een echte eyecatcher van 12 meter breed en 3 meter hoog. Deze mediawand wordt het digitale visitekaartje van elk evenement, door er een eigen bedrijfsfilm, presentatie of fotocollage te programmeren.

De Hal zelf is een inspirerende, open ruimte met een Rotterdamse, industriële look & feel. Alles in de Hal is flexibel verplaatsbaar, zelfs de grote ronde bar en tribune. Dat, in combinatie met onze multi-inzetbare mediawand, maakt deze ruimte tot de juiste plek voor elk evenement.”


Wendy van den Hoeven, Congrescentrum Orpheus

“De mogelijkheden bij Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn zijn eindeloos: congressen, workshops, productpresentaties, diners, bedrijfsfeesten of vergaderingen. Bij Orpheus kan het echt allemaal! Met oprechte aandacht, optimale flexibiliteit en duurzaamheid als kenmerk. Niet voor niets ontving Orpheus in 2018 het predicaat STER-locatie. Onze missie? Samen met onze opdrachtgevers onvergetelijke evenementen neerzetten. En… Apeldoorn ligt centraal in Nederland, dichterbij dan je denkt.”

Comments


bottom of page