top of page

Schouwburg Kunstmin locatie voor online streaming

Sinds kort is het mogelijk om te presenteren vanaf het toneel van de Grote Zaal in Schouwburg Kunstmin. Met de sluiting van Kunstmin voor publiek en artiesten daarmee ook de afgelasting van alle events, wilden we onze services aan bedrijven blijven bieden. Hoe gaaf is het dan om een van de mooiste theaterzalen van Nederland op een andere, creatieve manier te gebruiken. Onze techniekexperts zagen deze welkome afwisseling na de vele onderhoudsklussen ook zeker zitten!

Presenteren vanaf het toneel bleek een schot in de roos. Meteen na de lancering heeft de Burgemeester van Dordrecht een digitale presentatie voor de Lintjesregen opgenomen. Sindsdien ontvangen we steeds meer aanvragen. Voor ons reden om het online concept uit te gaan breiden. We willen niet alleen presentaties opnemen en livestreamen, maar spoedig ook digitale congressen inclusief sub-sessies en netwerkmogelijkheden aanbieden.

Deze bijzondere periode maakt veel creativiteit los, dus bij deze ideeën blijft het zeker niet. Binnenkort zullen wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid aanbieden om op onze locatie het Energiehuis presentaties op te nemen. De stoere industriële look van een van onze zalen daar, Machine 3, biedt een interessant alternatief voor de grandeur van de Grote Zaal in de Schouwburg. Ook na corona willen wij deze diensten blijven aanbieden, aldus Brennus van Os van den Abeelen, Manager Sales en Hospitality.Bekijk meer op kunstmin.nl.

Comments


bottom of page