top of page

VANUIT Beeld en Geluid Den Haag

Hybride evenementen: VANUIT Beeld en Geluid Den HaagSinds maart 2020 is alles anders. Toch is de behoefte aan events en vraag naar locaties niet veranderd. Klanten moeten contact blijven maken met hún klanten. Met hun werknemers en met hun stakeholders. Vanuit het prachtige pand aan de Zeestraat gaat Beeld en Geluid Den Haag daarom gewoon door. Iets meer op afstand maar nog steeds gastvrij, professioneel en veilig.

Beeld en Geluid Den Haag is de perfecte voor hybride evenementen: een combinatie van events met publiek in de zaal en publiek op afstand. Zij doen dit al jaren en willen het juist nu extra onder de aandacht brengen. Opnemen en online uitzenden met webcasting en live streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot.

Beeld en Geluid Den Haag heeft alle mogelijkheden voor interactie met elke deelnemer: klanten, werknemers, stakeholders en pers. Iedereen met toegang tot internet kan vanaf de eigen smartphone, laptop of tablet betrokken blijven. Waar ze ook zijn … om de hoek, op een boortoren, een schoolplein of op een hoofdkantoor aan de andere kant van de wereld. Bij Beeld en Geluid Den Haag is iedereen binnen handbereik.

Alle zalen beschikken over de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, extra schermen en een streamer voor een dynamische weergave van het programma. Onze Newsroom heeft bovendien een videowall die onderdeel kan worden van het programma.


Meer weten? Kijk op denhaag.beeldengeluid.nl

Comments


bottom of page